Alla inlägg den 10 augusti 2014

Av Lindha . - 10 augusti 2014 09:10

.... Och imorgon börjar man jobba efter 4 veckors ledighet, och vilken semester det har varit! :-) På något sätt känner jag mig redo för hösten och vintern, vilket otroligt väder vi haft, knappt några regndagar alls!

Vilken natur norrland bjuder på! En dag gick vi ut i skogen för att gå upp på ett berg, för att titta på den fantastiska naturen och utsikten, vi var ute i ca 1 timma och knata o gick!
Precis intill mamma o Anders husknut går det kossor, det är en enorm skillnad på Stockholm o norrland, oh yes :-D.
Vi var även till ramsele, själva byn eller vad man kallar det, mamma o Anders bor ca 30mins bilfärd därifrån, och det är verkligen berg och djupa dalar :-).

Frågade Anders om han ville lägga spår, så han knata iväg... Det behövde verkligen inte vara långt, några hundra meter, men som sagt det är ju inte ont om natur precis, när jag titta på stegräknaren blev det ett 1.5km spår i underbar natur, kan inte få nog av deras natur, och marker, vem har såna här marker bakom sin husknut liksom??? :-). Det var ett väldigt stegrande spår, upp på toppen, tänkte lägga ut en film men jag flåsar så mycket så man skäms :-P. Devil gjorde ett toppen spår, mycket nöjd över spåret! :-). Vi båda tyckte nog det var rätt skoj!

Vi har haft riktigt härliga dagar, med promenader, sol och bad, mys, stoj och stim! En riktig härlig avslutning på semestern!
Tack snälla mamma o Anders för husrum, mat, sällskap och Lussans nya lekstuga, den tyckte hon var toppen :-).

Imorgon ringer kl.06.00, vi jobbar en vecka sen är vi ledig en vecka till.... Med lite blandade känslor är det jobbdax, men bara man kommer dit, och Lussan behöver nog lite kompisar att leka med :-)

Ovido - Quiz & Flashcards